Thursday, August 5, 2010

Žužki

Malce mikro sveta, ki ga vztrajno srečujemo po stenah, posteljah in v naših torbah. Čeprav se za fotografiranje prebrisano nastavljajo samo na zelenih listih! :)

2 comments:

  1. OOO, Elenca, kok si fajn spisala tele zadnje objave! Prav predstavljam si vas na tistem spokojnem otočku, kako pletete zavese iz koral. V tem si se zdaj zverzirala, ne? No, ce bi vsak tamkasnji turist takole malo poprijel za delo, bi se pa tole bungalovsko naselje kar naredilo. Ceprav vidim, da tudi mama Botol lepo neguje svoje vrticke pred hisicami.

    Nasmejala sem se tudi vajinemu srfanju oziroma tvojim opisom. Si kar predstavljam tvoje padce in modrice! Pa bos spet cela modra.

    Ne dvomim, da vasi domaci niso ze celi na trnjih, ker se veselijo vasega prihoda, jaz pa bom tudi pogresala tvoje pisanje. Bos pa se v zivo zato noter prinesla, ko nama bos z Daisy vse to pripovedovala. Uzivajte se teh par uric do odhoda. Drzim pesti, da bi se pot domov cim manj vlekla in pa, da bi si lahko pogledale cimvec fajn filmov na arabskih letalih;).

    Se vidimo doma, wipiiii!
    Catwoman

    ReplyDelete
  2. FULLL dobro punce, s temi zanimivimi opisi ste marsikomu nardile lušte, da spakira rukzak in se poda v eksotične kraje....tole surfanje Magdalena...že vidm da si najdla nov adrenalinski izziv!
    lp Maja

    ReplyDelete